Januárban indul a felkészülés
Január 4-én kezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus. A csapat kétszer is edzőtáborba utazik a felkészülés során. A labdarúgó szezon februárban kezdődik, az első ellenfél a Vác lesz.

Az őszi mérkőzések után a 10. helyen áll a Szpari a Merkantil Bank Ligában. A csapat 29 pontot szerzett, 8 alkalommal nyert, ötször játszott döntetlent és hétszer kapott ki. 25 gólt szerzett az együttes, és 23 alkalommal rezdült a Spartacus hálója. A 25 lőtt gólból ötöt Rezes László szerzett, míg Dragóner Filip négy alkalommal volt eredményes. Kártik Bálint és Tisza Tibor 3-3, Tamási Zsolt, Rudolf Gergely és Harsányi Zoltán két-két gólt lőtt, míg Vámos Márk, Heffler Norbert, Ur László és Rubus Tamás egyszer-egyszer volt eredményes. A játékosok most szabadságon vannak, a felkészülés január elején kezdődik.

 Ősszel a legtöbb találkozón - 18 alkalommal - Ur László játszott, de alapember volt Hermány Bence, Rubus Tamás és Rezes László is, akik 17 meccset játszottak ősszel, Szokol Zsolt és Tisza Tibor pedig 15 mérkőzésen szerepelt. A legtöbb sárga lapot - ötöt - Kártik Bálint és Tamási Zsolt kapta, és egy kiállítás volt a Szpariból ősszel, Rubus Tamás kapott piros lapot. Már folyik az egyeztetés edzőmérkőzéseket illetőn, a meccsek többségét az edzőtáborban vívja majd az együttes.

Dankó László