Ismét strandröplabda a Kossuth téren!

Ismét megrendezik Nyíregyházán a Hübner Strandröplabda Fesztivált. A pénzdíjas verseny iránt óriási volt az érdeklődés, így lezárták a nevezést. Számos kiegészítő programmal is készülnek a szervezők. 

Június 27-30. között ismét Hübner Beach Volleyball in The City. A 10. jubileumi amatőr strandröplabda verseny iránt óriási volt az érdeklődés, így a tervezettnél korábban le kellett zárni a nevezést. A pénzdíjas versenyen a győztes csapat 400 000 Ft-ot kap, így óriási a tét. 

Az amatőr strandröplabda verseny mellett számos szórakoztató programmal készülnek a szervezők. Esténként gálamérkőzés keretében összemérik erejüket a város cégei, sportolói, a nyitónapon pedig a Városháza és a Hübner hagyományos meccsét rendezik. Pénteken este két ismert DJ, Hamvai PG és Yamina szolgáltatja a zenét. 

A záró napon újdonságként 10 órától tartják a Hübner-Nyíregyháza Fit Challenge családi sport- és élménynapot. Itt 10 próbát kell a résztvevőknek teljesíteniük, és nyeremények várják az indulókat. A négy nap során arra is lehetőség nyílik, hogy a belvárosban épülő homokos pályát bárki kipróbálja, így a mérkőzések után baráti társaságok is használhatják a játékteret.