Ingyenes parkolás – Csütörtökön és pénteken nem kell fizetni Nyíregyháza közterületein
Fotó: Illusztráció

Ingyenes lesz a parkolás ezen a héten csütörtökön és pénteken Nyíregyháza közterületein. A NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett piacok zárva tartanak augusztus 20-án, csütörtökön, péntektől pedig a megszokott rend szerinti nyitvatartás érvényes. A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje is változik a hosszú hétvégén.

 

Augusztus 20-a Magyarország nemzeti ünnepe, munkaszüneti nap. Ebben az évben csütörtökre esik az államalapítás ünnepe, munkanap-áthelyezéssel pénteken sem kell dolgozni. Az augusztus 21-ei pihenőnapot majd augusztus 29-én, vagyis jövő hét szombaton kell ledolgozni. A hosszú hétvégén változik a parkolási rend és a piacok nyitvatartása is. A NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett piacok augusztus 20-án, csütörtökön zárva tartanak, 21-től pedig a megszokott rend szerinti nyitvatartás lesz érvényes. Jövő hét szombaton, vagyis 29-én a megszokott, szombati rend szerint tart nyitva a vásártér.

Ingyenes parkolás

Nyíregyháza közterületein ingyenes lesz a parkolás ezen a héten csütörtökön és pénteken, azonban jövő hét szombaton, augusztus 29-én a közterületi parkolásért a pénteki munkanapnak megfelelően kell fizetni a díjakat. A társaság ügyfélszolgálatai augusztus 20-án és 21-én zárva tartanak, 29-én egyedül a Parkolási csoport Ügyfélszolgálata lesz nyitva, pénteki munkanapnak megfelelően.

Változik az ügyfélfogadás

Megváltozik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje is, a nemzeti ünneppel összefüggően augusztus 20-án, csütörtökön munkaszüneti, 21-én, pénteken pihenőnap lesz érvényben. Augusztus 29-én, szombaton a pénteki ügyfélfogadási idő szerint reggel 8 és dél között fogadja az ügyfeleket a Polgármesteri Hivatal.