Indul a terembajnokság

 

Mindössze tíz nap pihenőt kaptak az Intersport Városi Kispályás bajnokságban szereplő csapatok, akik közül csak egy maradt veretlen. A szabadtéri idény után csütörtökön már megkezdődnek a küzdelmek terembajnokságban. A találkozókat a Zrínyi Gimnázium Tiszavasvári úti sportcsarnokában tartják, és minden héten csütörtökön és szombaton rendeznek fordulókat. Vannak gárdák melyek az elmúlt napokban edzőmeccseket játszottak, a terembajnokság ugyanis komoly presztízzsel bír.

- Negyven csapat nevezett, és idén is a csoportküzdelmek után a nyolc legjobb számára egy Szuperdöntőt rendezünk februárban. A helyszín ott is a Tiszavasvári úti csarnok lesz - mondta Dajka László főszervező, Nyíregyházi Sportcentrum

A Szuperdöntőbe a csoportok első és második helyezettjei jutnak. A tél a rangos teremtornákról is szól, így hatodik alkalommal rendezik meg a Tiszántúli Takarék Kupa országos pénzdíjas versenyt melyre 32 csapat nevezett. Itt nincs semmilyen megkötés, így gyakran élvonalbeli labdarúgók is pályára lépnek az együttesekben. A környék mellett távolabbi településekről is érkeznek gárdák, így Csákvárról is jött jelentkezés. Január elején a Kelet-Magyarország- Eissmann Kupa következik, itt a találkozókat a Continental Arénában rendezik.

Dankó László