Idén harmadik alkalommal rendeznek futóversenyt a Szélrózsán

Várnak mindenkit, aki részt venne egy nagy közös mozgásban! Nemcsak magunkért vagy egymásért futnak, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezet munkájára, az ő támogatásukra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy minél többen álljunk a bajban lévők mellé!

Ne felejtsd otthon a futócipődet, vagy egyszerűen csak gyere el úgy, ahogy vagy! Légy részese az élménynek, vegyél részt a jó hangulatú, közös bemelegítéseken, és fuss 1353 métert vagy 2,5 vagy 5 kilométert július 13-án, szombaton! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni előzetesen ezen az oldalon tudsz.

A helyszínen az Ökumenikus Segélyszervezet sátrában van lehetőséged még regisztrálni, átvenni a rajtszámodat, és támogatói pólót is vásárolhatsz.

1353 méter: a futóversenyt szoros együttműködésben szervezik az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az 1353 méteres futás a Segélyszervezet adományvonalára hívja fel a figyelmet. Ennek a távnak köszönhetően akkor is bekapcsolódhatsz a programba, ha nem vagy még felkészülve a 2,5 vagy 5 kilométeres táv megtételére. Létszámkorlát nincs. Minden résztvevő egyedi befutóérmet kap.

Rajt: 2024. július 13. (szombat) 10.15, helyszín: Futó Szobra (Sóstói út, a Campus bejáratától), előtte 10 órától közös bemelegítés a nagyszínpadnál!

2,5 és 5 kilométer:

Minden résztvevő egyedi befutóérmet és Szélrózsás nyaksálat kap; illetve mindenkinek rajtszámba épített chipes időmérést biztosítunk. Nemenként az első három helyezettet kupával jutalmazzák mindkét távon!

Rajt: 2024. július 13. (szombat) 10.30, rajthelyszín: Futó Szobra (Sóstói út, a Campus bejáratától), előtte 10 órától közös bemelegítés a nagyszínpadnál

REGISZTRÁCIÓ ITT