Idegenben játszik a Szpari - A Duna Aszfalt TLC lesz a következő ellenfél.

Tiszakécskén lép pályára a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó együttes szeretne pontokkal hazatérni idegenből. A házigazda a kiesés elől menekül, így nehéz mérkőzés vár a Szparira. 

Nem kezdődött jól a tavaszi idény a Nyíregyháza Spartacus számára, így a csapat a hétvégén a Duna Aszfalt TLC vendégeként mindenképp szeretne javítani. A Tiszakécske tavasszal kikapott az ETO-tól és a Vasastól, valamint döntetlent játszott a Kazincbarcikával. Ősszel elvitték mind a három pontot a Városi Stadionból, ezért van miért visszavágni. A nyíregyházi gólt akkor Hornyák Marcell szerezte, aki eltiltása után visszatérhet, és pályára léphet vasárnap. Nem szerepelhet viszont Csilus Ádám, aki begyűjtötte legutóbb ötödik sárga lapját. 12. alkalommal találkozik a két gárda vasárnap, és eddig három alkalommal a Szpari nyert, ötször a Duna Aszfalt, három esetben pedig döntetlen lett a végeredmény. Az ellenfél jelenleg a 17. helyen áll a tabellán, míg a Nyíregyháza a 9.

- Egy elég kellemetlen ellenfélhez utazunk, ősszel ki is kaptunk tőlük 2-1-re, ezért van bennünk dac, hogy visszavágjunk. A negyedik mérkőzés következik tavasszal, és pontokat kell szereznünk, ami nem lesz könnyű. Nekünk támadóknak egy olyan csapattal szemben, mely főként a védekezésre helyezi a hangsúlyt, kevesebb területünk marad, így kombinatívabb játékra van szükség. Fontos, hogy stabilabbak legyünk hátul, és kevesebb hibát kövessünk el, elől pedig a kínálkozó lehetőségeket ki kell használnunk. Ha megfelelően hatékonyak leszünk, akkor győzelemmel térhetünk haza - mondta Sinanovic Sinan. 

A Spartacusnál sérült nincs, a héten a tervezett munkát elvégezték a játékosok. A Tiszakécske-Nyíregyháza Spartacus mérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik.