Idegenben - ismét vendég lesz a Szpari
Győrben lép pályára a bajnokság következő fordulójában a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél az egyik legerősebb kerettel rendelkezik, de komoly anyagi gondokkal küzd.

Nem volt sikeres a húsvéti hétvége a Nyíregyháza Spartacus számára. Bár az első félidőben a Szpari irányította a játékot Dunaújvárosban, a végén mégis vereséget szenvedett.

- Nagy helyzetünk nem volt, de többet birtokoltuk a labdát. A kapott gól után próbáltunk változtatni, de aztán a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Most Győrben szeretnénk javítani, és ponttal, pontokkal haza térni – mondta Pekár László játékos.

Szombaton ismét, zsinórban harmadik alkalommal megy idegenbe a Spartacus. Az ellenfél a magyar bajnokság egyik legerősebb keretével rendelkező Győri ETO lesz. A házigazda klub komoly anyagi gondokkal küzd a Questor-csőd miatt. Legutóbb már szektorokat zártak be a stadionban, most pedig arra kérik a szurkolókat, hogy minél többen látogassanak ki, mert egyébként nem tudják kifizetni a rendezési költségeket. A játékosok sem kaptak fizetést, de jelezték, befejezik a szezont.

- Biztos, hogy nem könnyű ilyen bizonytalan helyzetben dolgozni, de mi nem foglalkozunk ezzel, és csak magunkra koncentrálunk. Nehéz mérkőzés lesz, de szeretnénk eredményesek lenni – mondta Mátyus János vezetőedző.

A Szpari keretéből néhányan nem léphetnek pályára szombaton. Bosnjak Predrag eltiltás, Pákolicz Dávid és Karacs Péter sérülés miatt nem játszhat. Mohamadou Abdouraman sem egészséges, neki továbbra is fáj a törött bordája, így kérdéses, hogy pályára léphet-e.

Dankó L