Húsvéti kosártorna

 Nagyszabású emlék kosárlabda tornát szervez a megyei kosárlabda szövetség április 16-án, Húsvét vasárnap 10 órától, a nemrég elhunyt két egykori nyíregyházi kosaras Páll István és Zentai Levente emlékére Batyus B33 néven, a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola tornacsarnokában. A B33 szabályai alapján, három korosztályban várják a kosárlabda szerelmeseit és főleg azokat, akik egykoron együtt játszottak Páll Pistával és Zentai Levivel, illetve Levi bácsi volt az edzőjük.

A Batyus B33 tornát, három korosztályban szervezi a szövetség, 15 éven aluliak, 15 és 35 év közöttiek, illetve 35 év felettiek részére. A csapatok (3-5 fő) előzetesen az info@sunshinefm.hu vagy az mksz_szszb@hunbasket.hu email címem jelentkezhetnek, illetve van lehetőség regisztrációra a torna napján is, 9.30-ig. A nevezési díj fejenként 2 ezer forint, amit a helyszínen kell fizetni. A befolyó összeget a szövetség, a két egykori kosaras családjának ajánlja fel.

Mivel ez a nap Húsvét vasárnap, kérünk mindenkit, hogy üdítőt, ásványvizet, pogácsát, süteményt, kis batyuban hozzanak magukkal, ezzel is ünnepivé tehetik az emléktornát. A mérkőzések 10 órakor kezdődnek, a csapatok jelentkezése alapján tartják meg a sorsolást a helyszínen.