Hozták a kötelezőt
Ismét nyertek a junior kézisek.

A Nyíregyházi Sportcentrum fiú junior kézilabdacsapata hozta a kötelező győzelmet a Balassagyarmat ellen a hétvégén. Pál Tamás hatékonyan termelte a gólokat (11), így már az első félidő végére megnyugtató előnyre tett szert a nyíregyházi együttes.
Nyíregyházi Sportcentrum–Balassagyarmat 38–21

                                                                                  Kosárlabda
A Sportcentrum serdülő fiú kosarasai február 13-án megkezdték szereplésüket az országos főtáblán. A kétnapos megmérettetésen három mérkőzést játszottak. A Nagykőröst legyőzték, az Eger ellen komoly küzdelemben maradtak alul és a MAFC ellen vereséget szenvedtek. Bravúros teljesítményt nyújtott Bodnár Balázs, aki két mérkőzésen is 30 pont felett zárt. 


A tabella 9. helyén álló nyíregyházi U20-as kosárlabdacsapat a 4. helyen álló Szegedet fogadta szombaton hazai pályán. A végig szoros küzdelemben, végül 70–65-re alulmaradt a Siska János által vezényelt nyíregyházi gárda.

                                                                                   Labdarúgás
Újabb csoportbajnokkal gyarapodott az Intersport-Nyíregyházi Sportcentrum Teremlabdarúgó Bajnoksága. A „C” csoportban az eddig 100 százalékos teljesítményt nyújtó KÉT BAL FC került be a február 27-ei Szuperdöntőbe a RED WOLF és a T-FORG TRANS KFT. csapata mellé.

BNM-DL