Hosszabbított a center - Pintér Andrea marad a Fatum Nyíregyháza játékosa

Egy éve érkezett Jászberényből Nyíregyházára Pintér Andrea, a válogatott röplabdás pedig a következő idényre is a szabolcsi klubnál kötelezte el magát. A 26 éves center tavaly 14 szezon után búcsúzott el nevelőklubjától, és idén a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett a Fatummal. Bár volt külföldről is ajánlata, megszerette Nyíregyházát, és mindenben megegyezett a klub vezetőivel. 

- Örülök, hogy a klubvezetés bízik bennem és szerződést ajánlott, így a következő szezonban is a Fatum-Nyíregyháza csapatánál folytathatom. Sajnos az idei bajnokság a vártnál hamarabb véget ért a koronavírus-járvány miatt, de a klub segítségével otthon is tudtuk folytatni az egyéni edzéseket, illetve az egészségügyi szabályok szigorú betartásával a Continental Aréna teraszán kialakított rekortán pályán tréningezünk az erőnléti edzőnk, Tarnóczy Zalán vezetésével. A nyáron nem is tervezek pihenőt, a következő szezonra koncentrálok, a lehető legjobb formában szeretném kezdeni a bajnokságot. A következő idényben is arra törekszem majd, hogy százszázalékos formában legyek minden mérkőzésen- mondta Pintér Andrea. 

A játékos a hazai környezetben vívott Magyar Kupa döntő után nagyon csalódott volt, hogy ezüstérmes lett a Nyíregyháza, a következő idényben pedig egyértelműen az a célja, hogy a legfényesebb érem kerüljön a nyakába, és szeretne a nemzetközi sorozatban is maradandót alkotni.