Hosszabbítás - maradnak a fiatalok

Újabb két nyíregyházi fiatallal hosszabbított szerződést a Fatum Nyíregyháza, így Rufin-Martinez Lilián a következő idényben is a csapatot erősíti. A tehetséges játékos nem csak a felnőtt, hanem az U20-as csapatban is játszik, és ott lesz a bajnoki döntőben.

- Szeretnék jól teljesíteni mind az első csapatban, mind az U20-as gárdában. A mi egyik fő erősségünk az, hogy nagyon jó közösséget alkotunk, igyekszünk egymásnak segíteni. A szakmai stáb mindenben támogat minket, úgy érzem folyamatosan fejlődök, és örülök, hogy többször is lehetőséget kaphattam tavasszal. Természetesen szeretnék minél többet játszani a következő szezonban – mondta Rufin Martinez Lilián.

Szintén hosszabbított a klub Tolnai Jankával. A tehetséges feladó már belekóstolhatott az Extraliga hangulatába, ő is játszik az U20-as gárdában is, a következő idényben pedig még több szerephez juthat. Mindez azt is jelenti, hogy Tóth Fruzsina, Szabó Lili, Földi Boglárka és Farkas Gréta után további két nyíregyházi nevelésű játékos a keret tagja, Lászlop Alexandra pedig már hét éve él a megyeszékhelyen, így a keretből hét játékos is erősen kötődik a városhoz.