Holnaptól megkezdődik a LeszFeszt!
Ákos, Wellhello, Halott pénz, Tankcsapda és mellettük még további 56 fellépő szórakoztatja a látogatókat holnaptól Kisvárdán, a LeszFeszt fesztiválon.

A Rétköz fővárosában második alkalommal rendezik meg a térség egyik legnagyobb könnyűzenei eseményét. A LeszFeszt különlegessége, hogy a koncertek mellett nemzetközi extrém mountain bike versenyt is rendeznek, amire Európa számos országából érkeznek a biciklisek. A II. Dirt Castle verseny különlegessége, hogy a riderek négy emelet magasból indulnak. Az extrém pálya már áll, ehhez a középkori vár és az egykori vizes árok szolgál lenyűgöző kulisszaként. A várkertben pedig már napok óta szerelik a színpadokat és a vendéglátóhelyeket. A szervezők több ezer látogatóra számítanak. A program szerint a zenei csemegék mellett számos kísérőprogram is fogadja az érdeklődőket, játékok és vetélkedők, így a családosokra is gondoltak. A fesztivál azonban főként a fiatalabbak számára lehet vonzó.

– Csodálatos környezetben várjuk a fesztiválozókat, családokat is, de azért nyilván alapvetően a fiatalokra gondoltunk. 60 fellépővel, 4 színpadon, 3 napon keresztül várjuk az ide látogatókat. Nagy buli lesz – tájékoztatta a nyiregyhaza.hu-t Török László fesztiváligazgató.

Z. Pintye Zsolt