Hibátlan a Kölcsey

Kölcsey DSE Nyíregyháza - Bőcs KSC 35-17 (16-7)

Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 8/2, Gyimesi L. 2, Papp A. 3, Silye V., Kelemen G., Hruska Zs. 9. Csere: Csikós B., Varga F. (kapusok), Katona K. 8, dr. Tilki A. 5, Márkus G., Tóth G., Varga D., Kósa Zs., Katona B.

Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 4, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 2/2, illetve 4/1.

A 10. percig döntetlenre állt a találkozó, aztán beindult a kölcseys henger! Tetszetős akciókkal néhány perc alatt elléptek ellenfelüktől és a félidő végére már 9 gólosra hízott a nyíregyháziak előnye. Pihenő után is maradt a lendület és elsősorban taktikailag és gyorsaságban múlták felül a keményen de igen sportszerűen küzdő borsodiakat a mieink. 

- Nagyszerűen működött a védekezésünk és gyors lerohanásokkal és szépen koreografált akciókkal tovább nőtt előnyünk, nem várt nagy különbséggel nyertünk a tabellán velünk azonos ponttal álló Bőcsiek ellen. Nagyon koncentrált volt együttesünk, egyre jobban játszunk és még sok lehetőségünk van a további javuláshoz is! Torkos remekül védett, miként a cserék: Csikós és Varga Fruzsi is! CSAPATUNK legjobbja Hruska Zsófi volt, nagyot játszott a 9 gólos balszélsőnk! Hrabina és Katona K. szintén remekeltek, Papp, Gyimesi és Silye voltak védekezésünk pillérei, Kelemen szépen összefogta a CSAPATOT, és nagy örömünkre Tilki Andi közel fél év kihagyás után 5 góllal és nagyszerű játékkal tért vissza! Győzelmünkkel őrizzük 100 %-os teljesítményünket, egyedüliként a mezőnyben - mondta Hadobás István edző.