Helytállás és bravúros ifi siker - a Debrecen ellen játszott a Kölcsey

Kölcsey DSE-Nyíregyháza–DVSC U21 31–38 (15–21)
Continental Aréna, 200 néző,

Jv.: Aczél, Paulovics.
Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 11/4, dr. Tilki A. 3, Kelemen G. 3, Silye V. 2/1, Gyimesi L. 1, Hruska Zs. 3. Csere: Csikós B., Varga F. (kapusok), Katona K. 5, Tóth G. 3, Balogh D., Kósa Zs.

Edző: Hadobás István

Kiállítások: O illetve 4 perc.

Hétméteresek: 6/5, illetve 6/5.

Nagy megtiszteltetés, egyben elismerés a nyíregyháziak számára, hogy a hajdúságiak legerősebb keretükkel, az NB I. ifibajnokságban élenálló komplett csapatukkal jöttek bajnokira! Nagyszerűen kezdtek a mieink, a nyitott védekezés elleni jó megoldásokkal vezettek is: 4-2, 7-4, 9-7!

- Sajnos a rengeteg hiányzó és a sérülten játszó játékosaink elfáradása miatt nem tudtuk minőségi játékunkat folytatni, fokozatosan átvette a remek vendégcsapat az irányítást és félidőben már ők vezettek 21-15-re. Rendeztük sorainkat és egész jól sikerült a 2. játékrész, mindössze egy góllal veszítettünk ekkor!. Összességében szépen helytálltunk, az már soha nem derül ki, mi lett volna, ha teljes kerettel tudunk kiállni, az lett volna az igazi értékmérő! Nagy meglepetésre a két sérült kezdőjátékosunkat nélkülöző és több sérülten játszó játékossal felálló ificsapatunk óriási szívvel játszva győzött az eddig veretlen Kisloki ellen, 30-29-re - mondta Hadobás István edző. 

Folytatás a hétvégén Mátészalkán, dupla rangadóval!