Hamarosan hivatalos! – 103 szavazattal a második előtt az Aquarius Élmény- és Parkfürdő

A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. A 2017-es évben 200 ezer utazót és mintegy 9 ezer szálláshelyet megmozgató verseny idén a már meglévő kategóriák mellett díjazza az Év Turisztikai Attrakcióját is! A szavazás a mai napon 10 órakor zárult le, a nem hivatalos eredmény már meg is született!


Kedves Barátaink! Nagyon köszönjük Az Év turisztikai attrakciója versenyben nyújtott segítségeteket, a szavazás ma 10.00-kor lezárult, jelen állás szerint 103 szavazattal a második előtt végeztünk! Ez persze nem hivatalos végeredmény, így még nem bontunk pezsgőt, izgatottan várjuk a hivatalos összesítés eredményét, ha megkapjuk, azonnal tájékoztatunk Benneteket! Sóstói élményekben (is) gazdag, szép napot Mindenkinek!

– osztotta meg az örömhírt a nyíregyházi Aquarius Élmény- és Parkfürdő hivatalos közösségi oldalán. Hatalmas büszkeség lehet ez a város számára, hiszen másodszor kerülhet a megtisztelő cím Nyíregyházára, ráadásul két egymást követő évben!