Hamarosan befejeződnek az útfelújítási munkálatok a Lujza utcán

A főpálya aszfaltozása után többek között a kapubejárók, az útcsatlakozások és a parkolósávok előkészítése következik. Továbbra is csak egy irányban lehet közlekedni, a Kállói út felől a Tünde utca irányába.


Hamarosan befejeződnek az útfelújítási munkálatok a Lujza utcán, a főpálya aszfaltozása után többek között a kapubejárók, az útcsatlakozások és a parkolósávok előkészítése következik. Továbbra is csak egy irányban lehet közlekedni, a behajtás a Kállói út felől, a Tünde utca irányába megengedett. Számítani kell útszűkületre és sebességkorlátozásra is.

Többek között a Bottyán utcát is felújítják. A Tó és Szirom utca közötti szakaszon parkoló, útszegély és járdaépítés zajlik, valamint még tart a csapadékvíz átkötő vezetékek nyomvonalának helyreállítása. A teljes útszakaszon az akna szintbeemeléseken is dolgoznak. A munkálatok itt is útszűkülettel és sebességkorlátozással járnak.

A Törzs utcai felújítás, a burkolat megerősítése is jó ütemben halad, jelenleg az utca mindkét oldalán szegélykőépítés miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Szalag utcán is a szegélykőépítés és az akna szintbeemelések zajlanak, itt mindkét forgalmi sávban útszűkülettel és 30 km/h-s sebességkorlátozással kell számolniuk az arra közlekedőknek.

A Pazonyi tér rekonstrukciója során már a térkövezési munkálatok zajlanak. Itt a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kisebb forgalomkorlátozásra kell számítani anyagtárolás miatt.

 

Horváth Kíra