Hallott a Szélrózsa futóversenyről? Szombaton Ön is várják!

Idén immár harmadik alkalommal rendeznek futóversenyt a Szélrózsán. Nagyon sokan vagynnak, akik rendszeresen felhúzzuk a futócipőt… Jó kint lenni a szabadban, jó rendezni a gondolatainkat és az érzéseinket magunk és Isten előtt. Jó érzés hazafelé menni, azt gondolva: ma is tettem valamit az egészségemért. Várnak mindenkit, aki szeretné megérezni ezeket, vagy részt venne egy nagy közös mozgásban!  Nemcsak magunkért vagy egymásért futunk, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezet munkájára, az ő támogatásukra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy minél többen álljanak a bajban lévők mellé! Ne felejtse otthon a futócipőjét! Legyen részese az élménynek, vegyen részt a jó hangulatú, közös bemelegítéseken, és fusson 1353 métert vagy 2,5 vagy 5 kilométert július 13-án, szombaton!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni előzetesen ezen az oldalon lehet.

A helyszínen az Ökumenikus Segélyszervezet sátrában van lehetősége még regisztrálni, átvenni a rajtszámodat, és támogatói pólót is vásárolhat.

1353 méter: a futóversenyt szoros együttműködésben szervezzük az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az 1353 méteres futás a Segélyszervezet adományvonalára hívja fel a figyelmet. Ennek a távnak köszönhetően akkor is bekapcsolódhat a programba, ha nem vagy még felkészülve a 2,5 vagy 5 kilométeres táv megtételére. Létszámkorlát nincs. Minden résztvevő egyedi befutóérmet kap.

Rajt: 2024. július 13. (szombat) 10.15, helyszín: Futó Szobra, előtte 10 órától közös bemelegítés a Nagyszínpadnál!

2,5 és 5 kilométer:

Minden résztvevő egyedi befutóérmet és Szélrózsás nyaksálat kap; illetve mindenkinek rajtszámba épített chipes időmérést biztosítunk.

Nemenként az első három helyezettet kupával jutalmazzuk mindkét távon!

Rajt: 2024. július 13. (szombat) 10.30,

rajthelyszín: Futó Szobra, előtte 10 órától közös bemelegítés a Nagyszínpadnál!