Hajrá előtt a kispályás bajnokság csapatai

Több mint háromszáz mérkőzést játszottak a csapatok a Városi Kispályás Bajnokságban. Közeledik a szezon hajrája, és több csoportban is szoros az állás. 

Féltávnál tart a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. Több mint 300 meccset játszottak már a csapatok, és nagy csaták zajlanak mindegyik csoportban. 

A lebonyolítást nehezíti a Városi Stadionban zajló építkezés, de már készül az a három műfüves kispálya, melyet a következő szezonban használhatnak az együttesek. Ez könnyíti a lebonyolítást, hiszen jelenleg a salakos pályákon esőben nem lehet mérkőzéseket tartani. 

- Két pálya már megkapta a műfüves borítást a múlt hét végén, így rövidesen ideális körülmények között játszhatnak a csapatok – mondta Dajka László főszervező. 

Az öregfiúk bajnokságban több olyan játékos is van, akik korábban az első, vagy a másodosztályban szerepeltek. Itt három csoport is van, és mindegyikben óriási a küzdelem.  A szezon június közepéig tart, majd egy ünnepélyes díjkiosztót tartanak. A zárás után pedig ismét megrendezik a strandfoci tornát Sóstón, melyre még három női együttes jelentkezését várják a szervezők. A férfiaknál már betelt a létszám, hat megyéből is jönnek gárdák.