Győzelemre készül a Szpari
A Sopront fogadja a bajnokság következő fordulójában a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó csapat jelenleg négy pontra van a feljutást érő második helytől, így fontos lenne a 3 pont megszerzése.

 A Sopronnal egy éve a Magyar Kupában találkozott a Szpari, és akkor egy fantasztikus hazai meccsnek köszönhetően kivívta a továbbjutást. Azóta a Szpari feljutott az NB-II-be, és a Kisvárdán szerzett legutóbbi egy pontnak akkor van igazán értéke, ha a Sopront legyőzi a csapat vasárnap. A héten jó hangulatban, pörgős edzéseket tartott Véber György vezetőedző, és mindenki optimistán várja a találkozót.

- Nagyon várom már a hétvégi hazai találkozót, az eredményesség mellett fontos számunkra a közönség kiszolgálása is. Bízom abban, hogy a Sopron ellen már láthatunk a pályán abból valamit, amit a héten gyakoroltunk - mondta Véber György vezetőedző.

Harsányi Zoltán hagyott ki edzést, a közelítőjével voltak problémák, Dragóner Filip pedig továbbra sem tréningezhet, ő Budapesten kapott kezeléseket. Máté Péter folyamatosan nyeri vissza erejét, de még nem játszhat, eltiltás miatt viszont senki nem hiányzik majd. Barna Szabolcs legutóbb jó teljesítményt nyújtott Kisvárdán, és a fiatal hátvéd önbizalmának jót tett, hogy játszhatott.

- Örülök, hogy lehetőséget kaptam, és igyekeztem élni vele. Egy jó mérkőzést játszottunk Kisvárdán, remélem a Sopron ellen pedig győzünk vasárnap - mondta Barna Szabolcs játékos.

A Nyíregyháza Spartacus – Sopron találkozót a Nyíregyházi TV vasárnap 18 órától közvetíti.

Dankó László