Győzelemmel zárták a „B” döntőt a kadettek

Boczkó Ádám tanítványai a bajnokság legfiatalabb csapataként vették fel a harcot a mezőnyben és jutottak el egészen az országos „B” döntőig. Első nap a PVSK-Panthers együttese ellen léptek pályára, ahol egy nagyarányú győzelem született a nyíregyházi fiúk javára. Idegesen kezdték a döntőt a mieink, és ez kitartott a következő, presztízsnek számító Kaposvári mérkőzésre is. Sokáig fej-fej mellett haladt a két együttes, de sajnos a mérkőzés végére jobban elfáradtak a nyíregyházi kosarasok, így elúszott a döntő ütközet reménye.

Vasárnap az igencsak jó játékerőt képviselő SZEDEÁK csapata ellen lépett pályára Nyíregyháza, felvértezve a győzelemre. Küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot a hazaiak, hiszen a 34. percben 10 ponttal ment a szegedi csapat, innen fordították meg a mérkőzést és nyerték meg a bronzcsatát 11 ponttal. Érmet nem osztottak, de megválasztották a torna All Star csapatát, melynek megérdemelt tagja lett a Sportcentrum játékosa, Nagy Dániel.

A csapat tagjai (a borítóképen):

Felső sor, balról jobbra: Boczkó Ádám (edző), Bíró Benedek, T. Bodnár Balázs, Papik Ákos, Bolden Immánuel, Hengsperger István, Szalmási Tibor, Nagy Dániel,
Alsó sor: Bogár Péter, Balla Dénes, Dévald Péter, Kurucz Ádám, Horváth Péter.

Nyíregyházi Sportcentrum