Győrben is négyet rúgott a Bozsik
Az U14-es csapat a második helyen áll az első osztályban.

 A Bozsik Akadémia első osztályban szereplő U14-es együttese még az első fordulóban idegenben rúgott 4 gólt a Vasasnak. Hazai pályán aztán döntetlent játszottak a fiatalok a Fradival, ma pedig Győrbe utaztak az ETO ellen. Már az első félidőben három gólt rúgott Ruszlan Csernijenko gárdája, és ezzel eldöntötte a találkozót. Egy találat jutott még a második 45 percre is, így a Bozsik ismét 4-1-re győzött idegenben, és a 2. helyen áll a tabellán. Vasváry Zoltán ezúttal is elemében volt, két gólt is lőtt, és duplázott Pataki Bence is. Előbbi a 3. utóbbi a 6. a góllövő listán. Győri ETO - Bozsik Akadémia 1-4 (0-3)

U19 II. osztály 2016.09.10.: Gyirmót – Bozsik Akadémia 0:1 (0:0)
Nagy utazás után lépett pályára a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az U19-es II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában, ugyanis az Nb1-es Gyirmót utánpótlás csapatának vendégei voltak. 0:0-s félidő után, a mérkőzés hajrájában Mogyorósi Ádám gólja döntötte el a három pont sorsát. Az Akadémia U19-es csapata a megszerzett második győzelmével a tabella 4. helyét foglalja el.

U19 III. o. 2016.09.10.: Kazincbarcika – Bozsik Akadémia (U18) 0:3 (0:0)
Az első két fordulóban kapott gól nélkül, 17 rúgott gól mellett két győzelmet szerző U18-as csapat, az egy évvel idősebb korosztály számára kiírt III. osztályú bajnokság harmadik fordulójában az 1 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkező Kazincbarcika vendége volt. 0:0-s félidő után, a második félidei játéknak köszönhetően, Sárosi Máté 2 és Finna Norbert góljával magabiztos győzelmet aratott. Ezzel továbbra is őrzi makulátlan mérlegét, és vezető helyét a tabellán.

U17 II. o. 2016.09.10.: Bozsik Akadémia – Gyirmót 6:0 (1:0)
A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Gyirmót csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. A nyíregyházi fiatalok az első két fordulóban 1 győzelmet, és 1 döntetlent értek el, míg a vendégeknek eddig 1 pontjuk volt. A hazai csapatnál Listván Dominik Benjamin, Bakó Tamás és Hubicsák Zoltán duplázott, így alakítva ki a nagy különbségű, magabiztos győzelmet. Az Akadémia U17-es csapata a megszerzett második győzelmével, 7 ponttal a tabella 4. helyét foglalja el.

U17 III. o. 2016.09.10.: Kazincbarcika – Bozsik Akadémia (U16) 2:1 (1:0)
Az első két mérkőzésén pontot sem szerző Kazincbarcika vendége volt az Akadémia U16-os csapata az idősebb korosztály számára kiírt III. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. A nyíregyházi fiataloknak sajnos nem sikerült megszerezniük első győzelmüket, ugyanis 2:0-s hazai vezetés után csak a szépítésre futotta az erejükből. Az Akadémia gólját Krajnyák Zsolt szerezte. A csapat egy döntetlennel, eddig egy ponttal áll a tabellán.

U16 II. o. 2016.09.10.: Bozsik Akadémia – Gyirmót 2:2 (0:2)
A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Gyirmót csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. A nyíregyházi fiatalok az első két forduló után 3 ponttal, míg a vendégek 1 ponttal rendelkeznek. A mérkőzés rosszul indult a hazai csapatnak, ugyanis félóra elteltével 2 góllal vezettek a gyirmótiak. A második félidő már jobban sikerült, Trencsényi Bence góljával a félidő elején sikerült szépíteni, ám az egyenlítéssel a hosszabbításig kellett várni, ekkor Szokolai Márk Szabolcs egalizált. Így az Akadémia 50%-os mérleggel, a tabella középmezőnyében foglal helyet.

U15 I. o. 2016.09.10.: Eto – Bozsik Akadémia 3:0 (0:0)
Két, első osztályú múlttal rendelkező csapat utánpótlásának összecsapását rendezték az Eto Parkban, Győrben, az I. osztályú bajnokság harmadik fordulójában, ahol a Bozsik Akadémia a 3 pontos hazai csapat ellen próbálta megszerezni első pontjait. 0:0-s félidő után a második félidőben a hazai csapat felülkerekedett az Akadémia fiataljain.

U14 II. o. 2016.09.10.: Bozsik Akadémia (U13) – Cigánd 4:1 (2:1)
Az első két fordulóban két, nagy különbségű győzelmet arató U13-as csapat, az idősebb korosztály számára kiírt II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában a két mérkőzésen 3 pontot szerző Cigánd csapatát fogadta. 2:1-es hazai vezetés után, a második félidőben újabb két góllal sikerült a győzelmet magabiztosság tenni. A nyíregyházi gólokat Sógor Csaba, Jakab Roland, Kótai Sándor és Ignéczi Martin Bence szerezte. A csapat ezzel továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.

Dankó László