Gólzáporos meccs
A Sportcentrum kézilabdásai magabiztosan nyertek Ózdon.

Az egy hónapnyi mérkőzéshiány meglátszott a junior kézilabdacsapat játékán. Ózdra utaztak a soros bajnoki fordulóra a hétvégén. Nehézkesen indult a mérkőzés, majd egyre inkább javult a védekezés és a kapusteljesítmény. Támadásban sok szép megoldás született, végül gólzáporos győzelmet arattak a mieink. 
Ózdi KC–Nyíregyházi Sportcentrum 28–36 (11–17)

Sérülések tizedelték az U13 leány kézilabdacsapat keretét. Kapus és meghatározó játékosok nélkül kényszerült pályára lépni a Hajdúböszörmény és a Kalmár együttese ellen. A Böszörményt sikerült legyőzni, de a Kalmárral már nem bírt a hiányos nyíregyházi gárda.
Nyíregyházi Sportcentrum–Hajdúböszörmény 19–12 (10–3)
Nyíregyházi Sportcentrum–Kalmár DSE 11–23 (5–12)

Atlétika

Megkezdték a versenyidényt dobóatlétáink Szentesen. Hét arany-, hét ezüst- és kettő bronzérem Nyíregyháza termése. A hétvégi eredmények közül kiemelkedett Szikszai Róbert (62,48 m diszkosz), Kerekes Dóra (52,40 m diszkosz) és Káplár János teljesítménye (59,11 m diszkosz). Szikszai és Kerekes Dóra eddigi második, Káplár pedig legjobb eredményét produkálta a szentesi kupán.

Röplabda


Százszázalékos teljesítménnyel vívta ki az országos döntőbe kerülést Moravszki Gyuláné gyermek leány röplabdacsapata. A nagy vetélytárs Gödöllőt 3:2 arányban, az Eger és a Budapest gárdáját 3:0-ra győzték le a mieink.

Kosárlabda

A Nyíregyházi Sportcentrum kadett A kosárlabdacsapata a pillanatnyi legjobb nyolc között mérkőzött meg a Székesfehérvár együttesével a hétvégén. Küzdelmes találkozón maradtak alul a nyíregyháziak, 63–72 lett a végeredmény a Fehérvár javára.

BNM-DL