Gól a 15. másodpercben - nyert a Szpari női csapata a Monor ellen

Túlzás lenne azt állítani, hogy sok előnyt adott a hazai pálya a Szpari női csapatának, a Volán pályán ugyanis először játszott bajnokit az együttes. A Monor volt a vendég, mely a tabellán a mieink előtt állt a forduló előtt. Sokat nem kellett várni az első találatra, 15 másodperc után Urai Bianka indításával Tóth Cintia lépett ki a jobb oldalon, és a kapuba bombázott, 1-0.

Egy kontra után egyenlített a Monor. Sass Viktória - a kezét is használva - indult el a bal oldalon, majd pontosan célzott a 27. percben, 1-1. A folytatásban támadott a Nyíregyháza, Kovács Anikó egyszer a kapufát is eltalálta, de az első félidőben több gól nem esett. Fordulás után viszont igen, a hosszú sérülés után visszatérő Boros Edina tört be a 16-oson belülre, ahol szabálytalanul állították meg, 11-es! A büntetőt a sértett értékesítette, így ismét vezetett a Spartacus. A 74. percben aztán bebiztosította sikerét a Szpari, Takács Brigitta remek labdát kapott Kovács Anikótól, és higgadtan a kapuba lőtt, 3-1. Az eredmény a folytatásban nem változott, nyert a Nyíregyháza Spartacus!

Nyíregyháza Spartacus - Monor 3-1 (1-1)

Nyíregyháza: Bódig - Paranai, Kocsis, Barta, Szanyi - Bodnár - Tóth, Kovács (Czégény 90.), Urai, Takács (Kárpátfalvi 82.) - Fekete(Boros 62.) 

Makay Robin vezetőedző: - Elsősorban önmagunkat kellett ma legyőznünk a legutóbbi meccs után. Kielégítő volt a játék, de a legfontosabb, hogy ismét azt a koncentrációt láttam a lányokon, mint korábban. Boros Edina visszatérésének nagyon örülök, ott folytatta, ahol a sérülés előtt abbahagyta.