Füvesítési akció
A szomszéd fűje mindig zöldebb! címmel idén is meghirdeti a füvesítési akciót a nyíregyházi önkormányzat és a NYÍRVV Kft. A lakosság 1 köbméter komposztos termőföld keveréket és 1 kilogramm fűmagot igényelhet a készlet erejéig. A határidő: március 6.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Városszépítő akciója keretében az idei évben is meghirdeti A szomszéd fűje mindig zöldebb! elnevezésű füvesítési programját, melynek célja a város közterületeinek szépítése, a zöldfelületek növelése, a gondozott előkertek, az utcafronti zöld felületek kialakítása. Keczkó János, a NYÍRVV Kft. osztályvezetője elmondta, a lakosság az akció keretében 1 köbméter komposztos termőföld keveréket és 1 kilogramm fűmagot igényelhet a készlet erejéig, melyet a közterületek füvesítésére használhatnak fel. Kertek, belső udvarok füvesítését nem tudják támogatni. Komposztos termőföldből 500 köbméter, fűmagból 500 kilogramm áll rendelkezésre.

 

MÁRCIUS 6. AZ IGÉNYLÉSI HATÁRIDŐ

 

Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról, a www.nyirvv.hu-ról letölthető adatlapon, lehetőség szerint a füvesítendő területről készített 2 darab fotóval március 6-ikáig küldhetik el a marketing@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címre. A postai igénylésekre írják rá, hogy "Füvesítési akció". Emellett kérik mindazokat, akik a tavalyi évben sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek. A kérelmeket beérkezési sorrendben bírálják el, az 1 köbméter komposztos termőföld és az 1kilogramm fűmag a kiértesítést követően, március 21-ikétől 25-ikéig vehető át a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. telephelyén, a Tüzér u. 4. szám alatt.

Szoboszlai Tibor