Fordulatos meccs után rangadót nyert a Stúdió!
Fotó: Kohut Árpád

A bajnokság élmezőnyéhez tartozó Veszprémet fogadta az A'Stúdió Futsal Nyíregyháza. Bár a mieink kezdtek jobban, a helyzetek kimaradtak, a vendégek viszont vezetést szereztek. Maneca gyorsan egyenlített, majd egy perccel később Gregory egy bombagóllal már a Stúdiót juttatta előnyhöz. Jött az újabb fordulat, Everton egy percen belül kétszer is betalált veszprémi részről, ám Öreglaki Norbertnek sem kellett sok a két gólhoz, mindössze két perc, így a szünetben a Nyíregyháza vezetett. Fordulás után Fridrich egyenlített, de jött Gregory, majd a meccs legvégén Dávid Richárd, így a Stúdió 6-4-re győzött, és már dobogós helyen áll az NB-I-ben.  

NB I, 15. forduló
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–1. Futsal Club Veszprém 6–4 (4–3)
Continental Aréna, v.: Szabó, Balla (Sántha).

Nyíregyháza: Gagyi – Öreglaki, Gregory, Dávid, Maneca. Csere: Petró, Szabó, Krajnyák, Kovács R., Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos, Kovács Á. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Koncsol, Fridrich, Dorogi, Ábrahám, Bencsik, Bognár, Fellembek, Kiss, Lux. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Gól: Maneca (8.), Gregory (9., 29.), Öreglaki (17., 19.), Dávid (40.), illetve Gerencsér (6.), Everton (12., 12.), Fridrich (24.).

Kapcsolódó galéria

A'Stúdió Nyíregyháza vs. 1. FC Futsal Club Veszprém