Főpróba Mezőkövesden

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a Nyíregyháza Spartacus az NB-I-es Mezőkövesd vendégeként. 
Jól indult a meccs, és a 15. percben megszerezte a vezetést a Szpari. Alaxai passzolt Kesztyűshöz, aki a aki a védők mögé ívelt. Myke lefutotta emberét, majd a kapuba lőtt, 0-1. Öt perccel később egyenlített a hazai csapat, Drazic volt eredményes, 1-1.  A 33. percben Kovácsréti csapott le egy labdára, majd labdavezetés után a kapuba lőtt, 1-2. Most is gyorsan egyenlített a házigazda, a 38. percben, Babunski volt eredményes, 2-2. Az 63. percben ismét a mieink vezettek, a csereként beálló Nagy Barnabás egy lecsorgó labda után kapásból lőtt a kapuba, 2-3. A 81. percben büntetőt kapott a Mezőkövesd, Drazic pedig értékesítette a 11-est, 3-3. Több gól nem esett a rendes játékidőben.  
A két csapat megállapodott abban, hogy a 90 perc után további 45 percet játszanak az együttesek, ahol már a cserék léptek pályára, hogy ők is meccsterhelést kapjanak. Ezt a 45 percet Lukic góljával 1-0-ra a Mezőkövesd nyerte. 

Mezőkövesd Zsóry – Nyíregyháza Spartacus 90 perc után 3-3 (2-2)

Mezőkövesd: Piscitelli, Kállai, Pillár, Beriasvili, Vajda, Gomis, Cseke, Babunski, Molnár, Samperio, Drazic

Csere: Kovácsik, Szilágyi, Szolgai, Kojnok, Szivacski, Bőle, Szalai, Kállai, Lukic, Hegedűs, Nagy G. 

vezetőedző: Kuttor Attila

Nyíregyháza: Dala (Fejér 90.)– Baki(Tamás 90.), Alaxai(Temesvári 90.), Gengeliczki(Deutsch 90.), Farkas(Pataki 90.), Toma(Vass 90.), Kesztyűs(Sigér 90.), Kovácsréti(Nagy B. 46.), Nagy D.(Herjeczki 90.), Myke(Novák 90.), Géresi (Beke 90.)

vezetőedző: Tímár Krisztián.