Fontos meccsel kezdenek a röplabdások

Egy pontra a negyedik, kettőre a harmadik, és négyre a második helytől. Így áll most a Fatum Nyíregyháza a női röplabda Extraliga tabellájának ötödik pozíciójában. Szoros a mezőny, és rögtön vasárnap már előzhetnek is a mieink, ha legyőzik a Kaposvárt. 

-A Kaposvár nagyon jól röplabdázott az elmúlt mérkőzéseken, így kemény meccsre számítok. Nagy lesz a nyomás, mert ez döntő összecsapás lehet az alapszakasz legjobb 4 közé jutásáért folytatott küzdelemben. A formánk egyre jobb, de még időre van szükségünk, hogy a játék bizonyos elemeit finomítsuk. Hazai pályán játszunk, és számítunk a szurkolók támogatására, remélem jó hangulatot teremtenek, amely győzelemhez segít majd minket  -mondta Adrian Chyliński vezetőedző, akinek eddig remek a mérlege, mindkét meccset melyen irányította a csapatot, megnyerte a Fatum.

A riválisok közül a Békéscsaba és a MÁV Előre egymás ellen játszik szombaton, és fehérvári siker esetén még szorosabb lehet az állás, ezért is lenne fontos, hogy a Nyíregyháza mindhárom pontot begyűjtse a somogyiak ellen. Ősszel nagy csatában, 3-2-re kaptak ki a mieink, úgy, hogy kétszer is vezetett a csapat. Az volt az első vereségünk idén, így ezért szeretne visszavágni a gárda Tóth-Bodovics Hannáéknak.  A KNRC remek decembert tudhat a háta mögött, csak a Vasastól kaptak ki, miközben legyőzték a Diósgyőrt, a Békéscsabát és a MÁV Előrét is. Dias és Szedmák Réka a két legponterősebb játékosuk, hatástalanításuk döntő lesz. Csütörtökön a szakmai stáb videós elemzést is tartott a játékosoknak, ahol külön kiemelték, mire kell vasárnap figyelni.

Az év első hazai röplabda meccse vasárnap 18 órakor kezdődik a Continental Arénában.