Fontos meccsek hétvégéje

 Március 18-án nagyon fontos mérkőzést játszik a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabda csapata. A listavezető MEAFC együttesét fogadják a fiúk a Continental Arénában, a mérkőzés kezdete 16.30 . Fontos lenne a győzelem, ehhez kérjük a szurkolók segítségét, jöjjenek és támogassák a csapatot. A felnőttek után 19.00 órai kezdettel az U20 lép pályára.

Szintén nagyon fontos mérkőzés vár a Nyíregyházi Sportcentrum KA A kosárlabda együttesére. Március 19-én a Debrecen csapatát fogadják a Bencs tornatermében az alsóházi rájátszás következő fordulóján. A mérkőzés 14 órakor kezdődik.

Röplabda

A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda csapata március 18-án Hajdúböszörmény gárdájával mérkőzik meg a Vasvári Pál Gimnázium tornatermében. A bajnoki mérkőzés soros fordulója 14 órakor veszi kezdetét.

Kézilabda

Az elmúlt hét parádés szereplése után az NB I/B férfi junior keleti csoport tabelláját magabiztosan vezető Nyíregyházi Sportcentrum, a tabella 7. helyén álló Ózdi KC együttesét fogadja március 19-én. Akik szeretnének szurkolni a nyíregyházi fiúknak, azok látogassanak ki vasárnap a Continental Arénába 16 órára. A felnőtt együttes Ózd elleni meccse 18 órakor kezdődik. 

BNM