A Blaha és a Bethlen jön a sorban - Folytatódnak a nagyszabású útfelújítások
Blaha Lujza sétány

Csütörtökön megkezdődött a Blaha Lujza sétány felújítása. 545 méteren megújul az útburkolat, gyalog és kerékpárút felújításokat végeznek 305 méter hosszan.

Az első munkafázisban a meglévő süllyesztett szegélykövet bontják, majd a „K” szegélykövet építik meg Pangea Hotelig.

A munkálatok ideje alatt ideiglenes forgalomterelésre, és 30 km/h-s sebességkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Az egyirányú út jobb oldalán útszűkület várható, megállni és várakozni tilos táblák kerülnek kihelyezésre, melyek tilalma hétfőtől-péntekigérvényes. Minden szombaton és vasárnap szünetel a munkavégzés.

Arra kérjük az autóval és kerékpárral közlekedőket, hogy a munkálatok ideje alatt, ha nem célforgalommal közlekednek, lehetőség szerint kerüljék el ezt az útszakaszt, más útvonalat válasszanak.

Bethlen Gábor utca Búza utcától - Bessenyei térig terjedő szakaszának felújítását június 24-én (hétfőn) kezdik meg. 360 méteren megújul az útburkolat, 22 méteren járdafelújításra,  valamint 17 méteren kerékpárút felújításra kerül sor. 2 buszöböl szabványosítása valósul meg, 1 db új zebra kerül kialakításra a Búza utcánál.

A munkálatok a szegélykő bontásával és építéssel hétfőn, ideiglenes forgalomkorlátozás mellett kezdődnek meg. Útszűkületre, 30 km/h-s sebességkorlátozásra és előzési tilalom bevezetésére kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A munkálatok idején kérjük a gyalogosok, a kerékpárosok, és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata