Folytatódik a LED-csere!

A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik az ingyenes LED-csereprogram Nyíregyházán az önkormányzat és a CYEB jóvoltából! Mindez azt jelenti, hogy akik első körben nem regisztráltak a www.ledcsere.hu weboldalon keresztül, azok számára 2023. 12. 01-je és 2024. 01. 15-e között most újra lehetőség nyílik.

ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található fényforrások száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő napokban kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Akik a csereprogram első körében sikeresen regisztráltak, de a meghirdetett időintervallumon belül nem vették át csomagjaikat, azoknak erre a 2. kör kiosztási időszakában lehetőségük nyílik.