Folytatás - három hét szünet után ismét pályán a kézilabdások

 A férfi kézilabda bajnokságban a Nyíregyházi KC a Békés vendége lesz. Három hét szünet után folytatódik a tavaszi idény, a mieink pedig egy közvetlen rivális otthonába látogatnak. A Békés a negyedik, a Nyíregyháza a 3. helyen áll a tabellán, mindkét csapatnak 28-28 pontja van.

- Ha ezt a skalpot begyűjtenénk, az nagy lökést adhatna a folytatásra nézve, mivel nehéz mérkőzések következnek. Fogadjuk azt a Debrecent melytől ősszel kikaptunk, és Mezőkövesdre utazunk, akik a bajnoki címért harcolnak - mondta Bécsi János vezetőedző.

Bécsi János dolgát nehezíti, hogy többen is sérüléssel bajlódnak. Vasas Györgynek és Székely Nikolának is a bokájával vannak gondok, utóbbi bízik abban, hogy pályára léphet. A beállót bosszantja, hogy az utolsó mérkőzésen Törökszentmiklóson vereséget szenvedtek.

- Az első hat mérkőzést megnyertük, majd jött egy döntetlen Balassagyarmaton, és kikaptunk Törökszentmiklóson. Ez utóbbi gyenge színvonalú mérkőzés volt, mi pedig lesüllyedtünk ellenfelünk szintjére. Remélem Békésen tudunk javítani. A bokám még duzzadt, de az orvosok szerint nincs szakadás, így remélem pályára léphetek - mondta Székely Nikola.

Az elmúlt hetekben több fiatal is lehetőséget kapott a csapatban, és várhatóan így lesz ez a következő meccseken is. A tabella nagyon szoros, a listavezető Mezőkövesdhez képest csak két pont a Nyíregyháza hátránya.

Dankó László