Fogynak a jegyek – a Fradi ellen készül a Szpari
A Ferencvárost fogadja szombaton a Nyíregyháza Spartacus.

A Városi Stadionban edzett szerdán délelőtt a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Ferencváros ellen készül. A zöld-fehér klub elleni találkozót fokozott hangulatban várják a szurkolók, játékosok egyaránt. Törtei Tamás játszott már a Fradi ellen, és jó emlékei vannak a mérkőzésekről. 

Játszottam már több alkalommal a Ferencváros ellen. Még a Pécs színeiben sikerült ellenük nyerni bajnokin és Ligakupa mérkőzésen egyaránt. Sajnos a Groupama Arénában nem sikerült jól a találkozó, ősszel 3–1-re kikaptunk idegenben, most hazai pályán kell javítanunk – mondta a Szpari védője. 

A Nyíregyháza az elmúlt fordulóban a listavezető Videoton otthonában lépett pályára, és vereséget szenvedett. A csapatból Zurabi Arzianit kiállították, és egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így rá nem számíthat a szakmai stáb. Mátyus János vezetőedző bízik abban, hogy szombaton meglepetést okoznak majd.

Azt szeretném, ha vasárnap rólunk szólnának a híradások. Sportolóként mindenki vár egy ilyen találkozót, amelyen sok néző lesz jelen. Sajnos a leghangosabbak nem, nagyon sajnálom, de megértem őket. Tudjuk, hogy az ellenfél jó játékosokból áll, de mi magunkkal foglalkozunk, a saját játékunkat szeretnénk játszani – mondta Mátyus János vezetőedző.  

A találkozóra elővételben is lehet jegyeket venni, és közel háromezer már gazdára találta. A jegyek vásárlásához klubkártya is kötelező, melyeket a klubirodában lehet kiváltani. A fővárosiak jól kezdték a tavaszt, mindkét mérkőzésüket megnyerték. A Szparinál sérült nincs, így mindenki bevethető. A Nyíregyháza Spartacus–Ferencváros mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Dankó L.