Fociban már tavasz van vasárnaptól!

Jól sikerült felkészülés, hasznos edzőmérkőzések, új játékosok. A Nyíregyháza Spartacus nem unatkozott a téli szünetben. A csapat megnyerte az őszi szezont, és természetesen tavasszal szeretné ott folytatni, ahol pár hete abbahagyta. Most már nem kell sokat várni az első bajnokira, vasárnap a Tiszakécske érkezik Balmazújvárosba. 

Augusztusban korán vezetést szerzett a Szpari Nagy Dominik révén, de Torvund egyenlített, így 1-1 lett a végeredmény a két csapat mérkőzésén. Aztán a mieink beindultak, a Tiszakécske ősze viszont nem sikerült jól, így a veszélyzónából várhatják a folytatást. Igyekeztek megerősíteni keretüket, így Valencsik Dávid, Sági Milán, Lehoczky Roland, Takács Tamás is érkezett, és új a vezetőedző is, a korábban a Szparinál is dolgozó Kis Károly személyében. 

A vasárnapi mérkőzés 14 órakor kezdődik, és tervek szerint lesz élő stream közvetítés. Szurkolói busz is indul, 12.30-tól a Városi Stadion parkolójából, ami ingyenes. Érkezési sorrendben lehet felszállni, regisztráció nem szükséges.