Fitt-Város Majális, az élménydús sportnap - Szűrések, programok, gasztrokínálat, tombola és úszás is várja a nyíregyháziakat

Mint arról beszámoltunk, május elsején az önkormányzat és a sportcentrum folytatja a tavaly teremtett hagyományt, és sportolni hívja a várost a Continental Arénába – és környékére. Az alábbiakban a résztvevők és versenyzők számára fontos információkat osztunk meg.

A kilátogatók a főbejáratnál és a parkolók bejáratainál felállított információs pontokon tudják átvenni a menetlevelet és gyűjteni a pecséteket 10 órától egészen 14 óráig.

 

20 sportos állomás, tomboláért

A menetlevél 1–11. állomásai az aréna és az uszoda parkolójának területén találhatóak majd, a 12–20. állomásokat pedig az aréna épületében, azaz a küzdőtéren, a földszinti termekben, valamint az 1. és a 2. emelet folyosóján alakították ki. A 20 sportállomás közül, akik minimum 10 állomáson teljesítik a feladatot, azaz minimum 10 pecsétet összegyűjtenek, azok a színpadnál lévő szervezői pultnál egy tombolát kaphatnak.

 

Egy bringa (is) a tét

A tombolaszelvénnyel részt vehetnek a 14.00 órától kezdődő sorsoláson. A tombolán számos értékes nyereményt, köztük sportszercsomagokat, belépőket, Made in Nyíregyháza ajándékkosarakat sorsolnak ki, a fődíj pedig a Bringa Sziget által felajánlott kerékpár.

 

Mérések és szűrések

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is az aulában foglalnak helyet az egészségügyi mérések és szűrések, ahol 6 szolgáltató 12-féle mérési vizsgálattal és különböző szaktanácsadással várja az érdeklődőket 10.00 órától.

 

Egészséges életmód, gasztroudvar

A parkoló középső részén felállított sátraknál bemutatkozik számos helyi sportszervezet, fitneszterem és egészséges ételeket, táplálékkiegészítőket forgalmazó sportvállalkozás is. A menetlevélen megtalálható sportállomásokon túl érdemes lesz felkeresni őket is. A parkoló belső térköves részén található ételudvarban gasztronómiai kínálat és Made in Nyíregyháza termékek várják a kilátogatókat.

 

VB: kik lesznek a leggyorsabbak?

A Nyíregyházi Városrészek Bajnokságán a 40 méter hosszú, felfújt ExatRun akadálypályán 11.00 órai kezdettel mérkőznek meg a csapatok a „Leggyorsabb városrész” címért. Az első három helyezett csapat díjazásban részesül, de minden résztvevő számára ajándékkal készülnek a szervezők.

 

Sportban bővelkedő, élménydús nap

Az igen gazdag programkínálat keretében a nap során több mint 25 sportággal ismerkedhetnek meg a kilátogatók. Így kortól függetlenül megannyi élménnyel gazdagodhatnak! A szervezők remélik, sokan élnek majd 8.00–14.00 óra között az Eissmann Városi Uszoda térítésmentes használatának a lehetőségével.

 

Mozgásos produkciók a színpadon

A színpadon folyamatosan fellépők, sportági bemutatók színesítik a rendezvényt, illetve találkozni lehet a nap folyamán városunk több élsportolójával is. A majális zárásaként 14.30-tól az aréna küzdőterén a Face Team akrobatikus sportszínház műsorát tekinthetik meg a kilátogatók.