Fitt Nőnap Katus Attilával – Több mint ötszázan tornáztak együtt az edzővel
Megtelt a Continental Aréna küzdőtere.
Fitt Nőnap Katus Attilával – Több mint ötszázan tornáztak együtt az edzővel
Fitt Nőnap Katus Attilával – Több mint ötszázan tornáztak együtt az edzővel
Fitt Nőnap Katus Attilával – Több mint ötszázan tornáztak együtt az edzővel

Több mint ötszázan vettek részt a  Mozdulj Nyíregyháza Program keretén belül szervezett fitt eseményen. 2019-ben ez volt az első, a közelgő Nőnap alkalmából Katus Attilát hívták edzést tartani. Legközelebb Béres Alexandra érkezik Nyíregyházára.

Újra megtelt a Continental Aréna mozogni vágyókkal, a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretei között ismét Fittkeddet tartottak, ezúttal Katus Attila tartott alakformáló aerobikot és életmód tanácsadást. Nyíregyháza ezzel kedveskedett Nőnap alkalmából a hölgyeknek, így ez a Fittkedd, ez alkalommal Fitt Nőnap volt.

Jön a Nőnap és fittnek kell lenni. Nagyon örülök annak, hogy ilyen sokan vannak és, hogy Nyíregyháza támogathatja az egészséget és az egészséges életmódot.

– mondta el Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere.

A mozgás energiát ad, ezért érdemes minél többet sportolni. Emellett ha egy kicsit odafigyelünk a táplálkozásra is, mindent megtettünk, hogy egészségesen éljünk – mondta el Katus Attila. Hozzátette, nagyon szívesen jár Nyíregyházára edzést tartani.

Látszik, hogy beérett ez a rendezvénysorozat és rendkívül örülök, hogy vannak ilyen rendezvények. Jó lenne, ha más város is példát venne Nyíregyházáról. Bebizonyosodott, hogy össze lehet hívni az embereket és be lehet vonni őket a mozgásba.

– fűzte hozzá Katus Attila.

A Mozdulj Nyíregyháza! Programsorozat közel 30 foglalkozással biztosítja a mozgás lehetőségét a nyíregyháziaknak.

Ez is jól bizonyítja, hogy a „Nyíregyháza sportos város” és a „Nyíregyháza többet ad” nem csak szlogenek. Nyíregyházán számos sportolási lehetőség van, például a futókörök, kondiparkok. Ezek mind nekünk, nyíregyháziaknak épülnek, használjuk ki a lehetőségeket.

– tette hozzá Hornyák Enikő, sportreferens.

Április 16-án Béres Alexandra tart Súlykontroll edzést a Continental Arénában. Akkor is várják a nyíregyházi lakcímkártyával rendelkező érdeklődőket, a program ahogy már megszokhatták, ingyenes lesz.

 

Kapcsolódó galéria

Fitt Nőnap Katus Attilával