Fitt-Nőnap – Katus Attila érkezik a Continental Arénába
Fotó: Trifonov Éva

Egy hónapja indult el a Mozdulj Nyíregyháza! mozgásprogram-sorozat tavaszi féléve, március 7-én pedig fitt-esemény közeleg. Évente több alkalommal látogatnak városunkba sztáredzők, jövő hét csütörtökön pedig Katus Attila egy Best Body edzéssel összekötött Fitt-Nőnapra várja a mozogni vágyókat a Continental Aréna küzdőterén.

 

A 2013. november 4-én indított, országosan is egyedülálló önkormányzati programsorozat, a Mozdulj Nyíregyháza! 2018 tavaszától fitt-eseményekkel bővült. Évente több alkalommal látogat városunkba és tart ingyenes edzést Rubint Réka, Béres Alexandra valamint Katus Attila és töltik meg a Continental Aréna küzdőterét. Így lesz ez március 7-én is, amikor Katus Attila egy fergeteges hangulatú Fitt-Nőnapra várja a mozogni vágyókat.

– Jövő hét csütörtökön, tehát március 7-én – én azt gondolom – már hazalátogat Nyíregyházára Katus Attila, ha jól számoltuk, talán 11. fellépése lesz a Mozdulj Nyíregyháza! fitt-eseményeinek keretében. A helyszín a szokásos Continental Aréna, kapunyitás pedig fél 6-kor és Attila átmozgat szerintem minden izomzatot – mondta el Hornyák Enikő, Nyíregyháza sportreferense.

A mozgás mellett természetesen a fitt-eseményekhez hűen egészségügyi mérések is kísérik majd a programot. A Mozdulj Nyíregyháza! idén január 29-én indult, a város 24 különböző pontján, több mint 28-féle mozgásforma, összesen heti 43 foglalkozás keretében nyújt sportolási lehetőséget. A program célja, hogy kortól, nemtől függetlenül, mindenki számára biztosítsa az ingyenes mozgás lehetőségét, amivel a tapasztalatok szerint a nyíregyháziak szívesen élnek is.

– Mi azt látjuk, nemcsak, hogy töretlenül népszerű, hanem egyre népszerűbb a program. Ez a 11. évünk és még mindig nagyon sok új arcot fedezünk fel a foglalkozásokon, és öröm látni, hogy tényleg szinte nőjük ki a tornatermeket. Reméljük, hogy majd a stadionban, szabadtéren is tudunk nagy rendezvényeket szervezni. Ez is motivál minket arra, hogy a nyíregyháziaknak szükségük van ezekre a foglalkozásokra, és hogy merjünk álmodni, és reméljük, majd együtt meg is valósítjuk őket – tette hozzá Hornyák Enikő.

Az idei Fitt-Nőnap alkalmával Katus Attila immár 11. alkalommal látogat vissza Nyíregyházára, hogy megmozgassa a városlakókat. A Continental Aréna kapui fél 6-kor nyitnak március 7-én, ahol a gymstick bemelegítést követően a sztáredző 60 perces Best Body programját tornázhatják végig az érdeklődők.