Februárban robbant a hír - Gigabuli lesz júniusban Nyíregyházán
Februárban robbant a hír - Gigabuli lesz júniusban Nyíregyházán

Februárban robbant a hír, hogy rangos zenei fesztivált rendeznek június végén Nyíregyházán. Igazi sztárfellépők érkeznek a szabolcsi megyeszékhelyre, ahol négy nap alatt, négy helyszínen több mint 50 előadó lép színpadra. Nevüket folyamatosan hozták nyilvánosságra a szervezők, de mint megtudtuk, a sor jövő héten zárul, méghozzá két, igazi gigabulit ígérő fellépővel.

Rúzsa Magdi, Jurij, Kaukázus, Metzker Viktória, Szabó Balázs Bandája, Majka & Curtis, ByeAlex és a Slepp, valamint Pápai Joci. Csak néhány nagy név a Sosto Open Air kínálatából. Június 24. és 28. között kisebb fesztiválfalu épül Nyíregyházán: a szervezők célja egy olyan könnyűzenei fesztivál létrehozása, mely zeneileg több műfajt is lefed a rocktól a popon át az elektronikus zenén keresztül a retróig. Így minden korosztály megtalálhatja majd a kedvenceit.

Már kaphatók a napijegyek

A jegyek értékesítése hetek óta zajlik. Március 2-tõl már kaphatóak a napijegyek is, ezen kívül pedig tovább folytatódik a bérletakció.

  • Már úgynevezett 4+1 Bérletet is lehet kapni, ami azt jelenti, hogy aki ennyi bérletet vásárol meg, az az ötödiket ingyen viheti el. Mindemellett megjelentek a kedvezményes szomszédjegyek, ami újdonság a nyíregyházi fesztiválok életében. Ezek a jegyek a Sóstófürdő és Sóstóhegy lakosai számára biztosítanak kedvezményt – a 4431 és 4438 irányítószámú Sóstófürdő és Sóstóhegy lakosainak szólnak. Mivel az õ területükön rendezzük meg a fesztivált, ezért ezzel szeretnénk kedveskedni nekik – tudtuk meg a szervezőktől.

VIP-bérlettel a fesztiválra

A szervezők azokra is gondoltak, akik egészen közelről szeretnék élvezni a nagyszínpad előadóinak produkcióit. Már kapható a korlátozott számú, úgynevezett VIP-bérlet is, ami soron kívüli belépésre, külön bárra, valamint illemhelyiség-használatra jogosít, de a nagyszínpadra is a legjobb rálátást biztosítja, hiszen a közvetlen közelében lehet tombolni a koncerteken.