Fantasztikus hangulat! – Rubint Réka ismét Nyíregyházán tartott alakformáló edzést

Szombat délelőtt a Kossuth tér kis színpadán tartotta meg edzését a fitneszkirálynő, ahol kicsik és nagyok egyaránt mozogtak.


Rubint Rékát idén májusban választották meg Sóstó arcának. Az elmúlt hónapokban többször is tartott edzést városunkban. A Parkfürdőben készítette el az újabb fitnesz videóját, mindezek mellett azt mondta, ha megépül a 4 csillagos szálloda Sóstón, akkor az Alakreformáló edzés tábort itt rendezi meg.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A Vidor fesztivál már javában tart, a pénteki megnyitó után már számos programon részt vettek városlakók. A rendezvény alkalmából a fitneszkirálynő ismét Nyíregyházára látogatott, hogy tömegeket mozgasson meg az egy órán át tartó edzés alatt. Sokan ellátogattak a Kossuth térre, gyerekek és felnőttek egyaránt követték a feladatokat.

Rubint Réka elárulta:

Nagyon megtisztelő és fantasztikus élmény, azon a helyen tartani órát ahol egy hónappal ezelőtt fotóztam, ugye Nyíregyháza nevezetessége közül például ezt a teret is. Nagyon-nagyon csodálatos volt a közönség, mindig nagy örömmel jövök ide mert kedves, figyelmes, szeretettel teli lakosság szokott fogadni.

Az emberek felkészülve érkeztek az edzésekre, polifloammal és sok vízzel. Réka először a színpadon kezdte bemelegítéssel, majd lement a közönséghez és szinte az egész órát a nézőtéren tartotta.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A fitnesz királynője azt is elmondta:

Abszolút vannak kedvenc helyek, azáÁllatkert fantasztikus és amikor a fürdő mellett forgattunk és körbe jártuk a tavat akkor megbeszéltük Norbival, hogy rendszeresen vissza fogunk járni, amennyire időnk engedi. Csodálatos hely, tényleg rengeteg olyan terület van, ami nem csak egy kellemes élménnyel, hanem rengeteg energiával tudja feltölteni az embert, és idősek, családok, fiatalok, egyaránt meg tudják találni a lehetőséget arra, hogy pihenjenek töltődjenek és élményekkel gazdagodjanak.

A fitneszkirálynőnek nagyon tetszett a nyíregyháziak lelkesedése és reméli több alkalommal is tud maj edzést tartani.

 

Horváth Kíra