Ezt nem lehet kihagyni! Rövidesen Nyíregyházán a Boney M és Majka!

Több koncert is lesz a következő hónapokban a Continental Arénában. 


Az 1970-es évek egyik leghíresebb együttese, a Boney M Nyíregyházán! Nem, ez nem vicc, november 10-én ők is fellépnek a Retro fesztiválon. Az ötvenes korosztály az összes slágerüket fejből nyomja, Daddy Cool, Rivers of Babylon, Rasputin...

És ez csak egy a koncertek közül, melyek a következő hónapokban Nyíregyházán lesznek! Oktőber 13-án az ExperiDance: Cinderella - Mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról mesemusical indítja a programsorozatot, majd 14-én az Alma együttes koncertje következik. November 3-án a Mamma Mia! musicalt láthatják a nézők, december 27-én pedig jön Majka egy fergeteges koncerttel.

December 28-án újabb musical, a Hófehérke lehet ideális családi program. Újdonság, hogy a Cantemus kórus idén először az Arénában tartja karácsonyi koncertjét. 

- Szabó Dénes karnaggyal és a Cantemussal nagyon jó a kapcsolatunk, a Cantemus fesztivál zárókoncertje is a Continental Arénában volt, melyre sokan látogattak ki. Eddig a karácsonyi koncertjüket mindig a Kodály Zoltán Iskolában tartották, most szretnénk az Arénát megtölteni - mondta Hajnal Gusztáv programigazgató. 

Már a jövő évet is tervezik az Arénában, többek között egy filmzene koncert és számos sportrendezvény lesz az év elején. De rangos sportprogramra nem kell sokat várni, október 8-án a kazincbarcikai férfi röplabda együttes Nyíregyházán vívja BL meccsét a PAOK Szaloniki ellen, decemberben pedig a Fatum Nyíregyháza játszik nemzetközi kupameccset.  

Dankó László