„Ez nagy vigasságos örömet hírdeték... " - A Nyírség Táncegyüttes karácsonyi műsora
„Ez nagy vigasságos örömet hírdeték...

Advent utolsó vasárnapján, december 20-án a Nyírség Táncegyüttes táncosai és zenész barátaik élő műsort varázsolnak a virtuális térbe.

„ Fél évvel ezelőtt nem volt lehetőségünk "élőben", igazi műsorral ünnepelni a Nemzeti Összetartozás Napját, ezért akkor filmet készítettünk, melyet a Nyíregyházi Televízió ünnepi műsorában láthattak június 4-én este.

A mostani, aggodalmas időkben ismét nincs lehetőség karácsonyi műsorral kedveskedni szeretett közönségünknek a város főterén, a nagy karácsonyfa alatt, ezért a 4. adventi vasárnap délutánján, december 20-án, pontosan 17 órakor, ezúttal a legnagyobb közösségi oldal lehetőségeit használva, „online közvetítés” keretében próbáljuk megteremteni az ünnep előtti várakozás áhítatos hangulatát, itt: facebook.com/nyirsegtanc/live  Az élő megjelenést és előre rögzített felvételeket egyaránt tartalmazó műsorban közreműködik a Szikes Zenekar és Bárdosi Ildikó, a Lajtorjás Banda és Gaál Kinga, s végre ismét táncolhatnak és szerepelhetnek a Nyírség Táncegyüttes táncosai is!

Bízunk benne, hogy határainkon innen és túl sokan élik meg velünk a közelgő ünnep hangulatát, s az együttes követői és az érdeklődő nézők pedig itt: facebook.com/events/159725609225235 , a Facebook-esemény „lájkolásával” is jelzik részvételi szándékukat a jó szívvel és kitartó lelkesedéssel készült előadásunkon/élő-adásunkon, melynek címe: „EZ NAGY VÍGASSÁGOS ÖRÖMET HÍRDETÉK…”

Vasárnap várunk mindenkit szeretettel, békességgel, eredetiséggel és sokszínűséggel!"

                                                                                                                                                    Nyírség Táncegyüttes