Ez lesz ám a sportfoglalkozás!

Vidám sportfoglalkozásra várja a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola a mozogni szerető nagycsoportos óvodásokat. Április 12-én, pénteken, igazi akadálypályákon várják mókás feladatokkal a kicsiket az iskola pedagógusai.

Vidám játékok, akadálypálya, ügyességi feladatok várják azokat a nagycsoportos óvodásokat, akik szüleik kíséretében részt vesznek a belvárosi iskola sportprogramján.  A vendégeknek lehetőségük lesz kipróbálni a Bem legendás tornacsarnokát, ami mára már az iskola ikonikus részévé vált. A Nyíregyházi Bem József  Általános Iskolában ugyanis mindig központi szerepet töltött be a mozgás és a mozgás szeretetére való nevelés.  1988 óta van lehetőségük használni a Kossuth-díjas építész, Bán Ferenc által megálmodott modern tornacsarnokot, ahol a mindennapos testnevelés órák mellett délutáni, szabadidős sporttevékenységekkel is várják az iskola tanulóit. A szülők így rengeteg időt takaríthatnak meg, hiszen nem kell a gyerekeket külön sportfoglalkozásokra vinni, hanem ezeket a tanítási órák és a napközi után, helyben megkapják az általános iskolások.

Az iskolában óriási hagyománya van a leány röplabdának és a fiú kézilabdának, amelyekben minden évben nagyszerű eredményeket érnek el a tanulók.

Április 12-én pénteken a nagycsoportos óvodások és szüleik is megtapasztalhatják a Bem élményközpontúságát, hiszen olyan mozgásos feladatokkal várják a kicsiket a Bem játszótéren, amelyek mosolyt csalnak majd az arcukra.

A Bem játszótér helye: Nyíregyházi Bem József Általános Iskola, 4400. Nyíregyháza, Epreskert utca 10., tornacsarnok
A Bem játszótér időpontja: 2024. április 12. péntek 16 óra

A rendezvényen lehetőség lesz az öltözőket használni. A szervezők kérik, hogy sportfelszerelést és benti sportcipőt minden vendég hozzon magával!