Évzáró műsorral készül a Hang-Szín Tanoda
Noha van még időnk bőven júniusig, a Hang-Szín Tanoda már nagy erőkkel készül az évzáró előadásra. Dr. Bánhidiné Maróti Magdolna a Nyíregyházi Televízió Szieszta Plusz műsorában árult el részleteket a felkészülési időszakról, és abba is beavatta a nézőket, melyik történetet dolgozzák fel idén.

– Már szeptemberben elkezdünk készülni az év végére, így van ez minden évben. A kiscsoportosaink a Diótörő és Egérkirály előadások rövidített változatát adják elő idén, valamint a Játékkészítő átírt verzióját. A nagyok pedig nagy különlegességgel készülne, írtak egy saját musicalt, 32 dallal, mely egy énektábor pillanatait fogja bemutatni – mesélte büszkén dr. Bánhidiné Maróti Magdolna.

 

EGY NAGY CSALÁD

 

Az évzáró műsoron 28 kis és 18 nagy korcsoportú gyermek áll majd színpadra, akik a hosszú évek alatt már egy nagy családdá kovácsolódtak össze. – Vannak, akiket már egész kis koruktól tanítok, ilyen például a 15 éves Boda Izabella, aki 5 éves korától jár hozzám. Mi tényleg családként tekintünk egymásra, fantasztikus hangulatúak a próbáink, ők tartanak fiatalon – mondta a Szieszta Plusz vendége, majd hozzátette – hetente egyszer tudunk próbálni az előadásokra, ekkor azonban a kicsikkel több mint három órán át intenzíven készülünk, a nagyokkal pedig öt órán keresztül. Így, reméljük, tökéletes műsorral állhatunk majd színpadra június 24-én és 26-án.

Farkas Fanni