Értékes pontok
A Nyíregyházi Sportcentrum csapatai közül a kosarasok nyertek, a kézisek pontot szereztek.

Értékes pontot szerzett a Mol-Pick Szeged otthonában a Nyíregyházi Sportcentrum férfi junior kézilabdacsapata. Lendületesen indították a mérkőzést a mieink, fej-fej mellett haladt a két együttes, így a félidőt döntetlennel zárták. A második játékrészben még keményebb védekezést produkált Bécsi János együttese, ennek köszönhetően nem tudtak meglépni a hazaiak. A nyíregyházi fiúk teljesen megérdemelten hozhatták haza az egy pontot.

Mol-Pick Szeged–Nyíregyházi Sportcentrum 28–28 (14–14)

Ami a fiúknak sikerült, az a lányoknak nem. A Gyermekbajnokság középsőházának utolsó fordulójában nem szerzett pontot a Sportcentrum U13-as leány kézilabdacsapata. A tabella első és második helyezettjével mérkőztek meg a lányok Fehérgyarmaton. Sok egyéni hiba, rengeteg kihagyott ziccer, időnként viszont pozitív felvillanások jellemezték a két mérkőzést.

Nyíregyházi Sportcentrum–Balmazújváros 14–22

Miskolc–Nyíregyházi Sportcentrum 18–12

                                                                                         Atlétika
Bizonyították tehetségüket ifjú dobóatlétáink a március 5-én megrendezésre került Újonc, Serdülő és Junior Téli Dobó Bajnokságon, Szombathelyen. Több értékes eredmény is született. Mándoki Dorina súlylökésben 2., diszkoszvetésben 3., Kiss Virág diszkoszvetésben 3., Deák Vince diszkoszvetésben 4., Szabó Patrik pedig súlylökésben 6. helyet szerzett a korosztályában.

                                                                                        Kosárlabda
Küzdelmes mérkőzésen, jó védekezéssel aratott győzelmet a Jászberény felett a Nyíregyházi Sportcentrum U20-as férfi kosárlabdacsapata. Gáspár, Fazekas és Svéda támadásban, míg Kósa Dániel védekezésben volt hatékony.

Nyíregyházi Sportcentrum–Jászberény 72–51

BNM-DL