Eredetileg kézimeccsnek indult...
Először kapott ki a Kölcsey DSE NB II-es kézilabda-együttese. Hajdúböszörményben szó szerint verték meg a lányokat.

Hajdúböszörményi TE–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 24–15 (15–5)

Hajdúböszörmény, 120 néző, v.: Alapi A., Kovács T.

Kölcsey: Simai O. – Szoboszlai F., dr. Tilki A. 3, Kelemen G., Vitányi A., Katona K. 4, Szoboszlai N. 1. Csere: Koppán N. (kapusok), Hrabina I. 2/2, Gyimesi L. 1, Szabó V., Papp A. 4, Kovács F., Silye V. Edző: Hadobás István. Kiállítások: 18., illetve 4. perc. Hétméteresek: 6/6, illetve 3/2.

Hajdúböszörményben lépett pályára a Kölcsey DSE NB II-es kézilabdacsapata. A nyíregyháziak egy brutális mérkőzésen szenvedtek vereséget.

– Nincs mit szépíteni, megvertek bennünket rendesen! Az egészben az a szörnyű, hogy mi kézilabdázni mentünk Böszörménybe, nem verekedni! Első(!) támadásunknál fejre mért jól irányzottal úgy leütötték irányítónkat, hogy rövid ideig azt sem tudta, hol van. Hosszabb pihenő után hősiesen újra próbálkozott a játékkal, bár ne tette volna, akkor a válla ugrott ki! Ezen események hatására és az egyébként is túlizguló csapatom sorra hagyta ki a ziccereket, szám szerint 18-at! Félidőben már 10-zel mentek a felbátorodó hazaiak. Szünetben megbeszéltük, bizonyítanunk kell minden nehézség mellett is, nyernünk kell a 2. félidőt. Ez meg is történt, lányaim tiszteletére válik. Fordítani már nem maradt erőnk és időnk, így szomorúan könyveltük el első vereségünket. Azzal vigasztaltam a lányokat, ha minden tizedik meccsen kapunk ki, elégedettek lehetünk – mondta Hadobás István, a Kölcsey DSE edzője.

A juniorok biztosan nyertek 39–16-ra!