Épül a stadion, június 17-én kezd a Szpari

Június 17-én kezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó csapat Ausztriába utazik edzőtáborba, és több felkészülési találkozót is játszik a nyár folyamán. Közben épül a Városi Stadion, és a tervek szerint az első bajnokit már itt vívja a Szpari az NB-I-ben. 

Már a szabadságukat töltik a Nyíregyháza Spartacus játékosai és a szakmai sátb tagjai. Június 17-én térnek vissza, ekkor áll munkába a keret, és kezdődik a felkészülés. Hazai környezetben dolgozik majd a csapat, a tervek szerint pedig június 30-ig két edzőmeccset is játszik a Szpari Nyíregyházán, előbb a Cigánd majd a Mihalovce ellen. Június 30-án aztán Ausztriába utazik a gárda edzőtáborba, ahol további négy felkészülési mérkőzést vív az együttes, itt a végleges program még egyeztetés alatt van. Július 10-én tér vissza a Nyíregyháza Spartacus Magyarországra, és a tervek szerint a július végi bajnoki rajt előtt még egy felkészülési mérkőzést játszik.

Az élvonalba visszajutó Spartacus új stadionjában vághat neki a pontvadászatnak. Lerakták az új gyepszőnyeget, a lelátók is szinte teljesen készen állnak a szurkolók fogadására. A nyár végéig a kivitelezők befejezik a hátralévő kisebb munkákat. Nyíregyháza új sportlétesítményében a labdarúgó-mérkőzéseken kívül kulturális és szabadidős eseményeket is rendeznek majd. A tervek szerint június 30-ra készül el a létesítmény, augusztus végére pedig a kerítés építés és a további munkálatok is befejeződnek.