Elrajtolt a junior fiú kosárlabda bajnokság rájátszása

 Szerdán megkezdte a bajnokság második szakaszát a Nyíregyházi Sportcentrum junior fiú kosárlabda-csapata. A felsőházi rájátszásban a kelet és a nyugat legjobb négy-négy csapata találkozik egymással az elkövetkező hónapokban. Az első találkozót Nyíregyháza ,a Kosárlabda Akadémia Pécs együttese ellen vívta szerda este a Tiszavasvári úti csarnokban. A Nyíregyházi Sportcentrum négy győzelemmel és két vereséggel, a baranyaiak egy győzelemmel és öt vereséggel érkeztek a hétközi találkozóra. Nem hiba nélkül, de nyertek a Boczkó Ádám által vezényelt nyíregyházi gárda.

- Sokkal jobb csapat vagyunk, mint a Pécs - mondta Sitku Ernő a Sportcentrum élsportigazgatója. – Sajnálom, hogy nem tudtunk nagyobb aránnyal győzni. Bízom abban, hogy a továbbiakban fegyelmezettebb játékkal, még magabiztosabb győzelmet szerzünk a végső cél eléréséhez. Gratulálok a győzelemhez a fiúknak és Boczkó Ádámnak.

Nyíregyházi Sportcentrum KA A – Kosárlabda Akadémia Pécs 84-76 (16-22,26-16,21-24,21-14)
NYSC: Sitku M. 30, Vaskó Gy. 10, Pollák B. 13/3, Mokánszki M. 10/3, Bolden I. 14, Nagy D. 4, Sipos T. 3, Bíró B., Carney S., Kurucz Á., Hengsperger I., T. Bodnár B.