Hallotta? A népszerű "termál napok" mellett, most éjjel is szaunázni csábít az Aquarius Élményfürdő!
Fotó: Trifonov Éva

Az elsősök után most a családokat, a nyugdíjasokat és a felnőtteket is kedvezménnyel várják az Aquarius Élményfürdőbe, hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón. A fürdőzők novemberben számíthatnak többek között a szaunaprogramok színesítésére, újabb „termál-napokra” az élményfürdőben, mely a legfrissebb hírek szerint ismét 5 csillagos minősítést kapott.

Egy sikeres nyár után folytatja a munkát a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. élményfürdője, mely a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület által a napokban 5 csillagos minősítést szerzett. Az intézmény a sárvárival közösen elsőként tudhatja magának a védjegyet az új minősítési rendszerben.

Gondoltak a nyíregyháziakra is!

Októberben minden Nyíregyházán tanuló első osztályos ingyen élvezhette a vízi világot, a nyugdíjasok pedig minden hétfőn és csütörtökön kedvezményesen látogathatták az élményfürdőt - ez utóbbi most bővült kétnaposra, s nyárig folytatódik.

„Úgy látjuk, hogy foglalkoznak a nyugdíjasokkal. Kétszer egy héten kevesebb pénzért tudunk jönni, ezt ki is akarjuk használni. Ez tiszta egészség” – mondta az egyik fürdőző.

Kedvezmények és színes programok

Az októberben bevezetett „termál-napok” program elsősorban a felnőtteket szólította meg. A sikeres akciót novemberben megismétlik. November 15-től a családi jegyárak határozatlan időre csökkennek. Az október 1-től bevezetett szaunaprogramok a hónap közepétől színesednek.

„November 18-tól bevezetünk egy éjszakai szaunaprogramot, elsősorban arra a szombatra. Kifejezetten a szaunakultúra népszerűsítését szeretnénk megvalósítani, egy magas színvonalú szaunázást és éjszakai fürdőzést biztosítunk a vendégeknek. Nemcsak saját szaunamestereink lesznek jelen, hanem nemzetközileg is jegyzett vendég-szaunamestereket is fogadunk”

számolt be a következő időszak szaunaprogramjairól Matavovszky Dániel, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

Az októberi termál-napok akció bizonyult eddig a legsikeresebbnek, az egy évvel korábbi vendégszámmal összehasonlítva azon a héten több mint másfélszer többen érkeztek az Aquariusba. Az élményfürdő hétfőtől vasárnapig várja a fürdőzni vágyókat.

Kapcsolódó galéria

Tájékoztató az Aquarius Élményfürdő újdonságairól