Elkezdődött a tavasz a megyei futballban is
Fotó: Dankó László

Folytatódott a Nyír-Wetland Vármegyei I. osztályú bajnokság. A Nyíregyháza Spartacus II. a Vásárosnaményt fogadta az első tavaszi fordulóban.

Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, majd a vendégek szereztek vezetést egy pontrúgás után Géczi révén. Mint később kiderült, ez a találat döntötte el a meccset, mert bár a második félidőben sokkal jobban játszott a Szpari II., kapufáig jutott, de egyenlíteni büntetőből sem sikerült, így 1-0-ra a Vásárosnamény győzött. 

Nyíregyháza Spartacus II - Austria Juice Vásárosnamény 0-1 (0-1)

Nyíregyháza: Sarkadi - Tóth M., Varga(Asztalos), Bodnár, Kiss, Chrien(Forgó), Virányi(Ferencz), Spisák(Czimer), Horváth, Szabó, Konzili 

Edző: Szatke Zoltán 

Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Berec G., Szabó R. (Varga G.), Zán B., Deskó D. (Barta F.), Kopor A. (Deák M.), Ujvári P. (Danó Zs.), Balogh P., Orosz F., Illés G. (Nagy Á.). 

Edző: Piskóti Zsolt 

Szatke Zoltán: - Az első félidőben nem játszottunk jól, fordulás után viszont mintha egy új csapat lépett volna pályára. Bár voltak helyzeteink, de vagy a kapufa mentette meg a vendégeket, vagy a kapusuk, aki 11-est is fogott. Gratulálok Tóth Máténak, aki élete első felnőtt bajnokiját játszotta!  

Piskóti Zsolt: – Nehéz, brusztolós mérkőzésen sikerült kicsikarni a győzelmet, amiért a fiúk rengeteget dolgoztak. A Szparinak két óriási lehetősége lett volna egyenlíteni és mezőnyben is fölényben játszott, de nekünk is megvolt az esély a második gól megszerzésére. Gratulálok Danó Zsolt első felnőtt mérkőzéséhez!