Elkezdődött a kispályás idény - nyáron több strandfoci torna is lesz a megyében

Kemény mérkőzésekkel kezdődött a szabadtéri idény a Decathlon-Konyha Möbel - Nyíregyházi Sportcentrum városi kispályás labdarúgó bajnokságban. Különösen népszerű az öregfiúk bajnokság, ahol korábbi élvonalbeli labdarúgók is szerepelnek. Már most lehet jelentkezni a 2019/2020-as idényre is. A villanyvilágításnak hála késő este is rendezhetnek mérkőzéseket.

- Nagyon sokat segít a lebonyolításban a világítás, mert munka után érkeznek a játékosok, de így sötétedés után is játszhatnak. A NyírVV munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy jó körülmények, jó pályák várják az együtteseket – mondta Dajka László főszervező.

Már most lehet jelentkezni a következő bajnoki idényre, mint ahogy lehet jelentkezni a strandfoci tornákra is. Július 18-21. között nyolcadik alkalommal rendezik meg Sóstón a Fatum Property Kupát, melyre az ország távolabbi pontjairól is érkeznek gárdák. 25 együttes már jelentkezett, volt aki januárban elküldte nevezését, és az egész család Nyíregyházára érkezik, itt töltenek néhány napot. A sóstói torna előtt Tiszavasváriban is lesz strandfoci, mindkét eseményre női gárdák is nevezhetnek. Utóbbi tornára 24 csapatot várnak a szervezők, ebből már tíz elkelt. A strandfoci egyre népszerűbb a világ minden részén, látványos mozdulatok jellemeznek egy-egy mérkőzést.