Elindult a nyíregyházi advent, az alábbi programokkal várnak mindenkit a mai napon!
Fotó: Szarka Lajos

Idén is színes adventi forgataggal és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a Kossuth téren.

Akárcsak tavaly, úgy idén is minden nap különleges programkínálattal várja a város főterén az érdeklődőket Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A megújult adventi forgatagban ma 16:30-kor a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ ellátottainak műsorával kezdődnek meg a programok. Verseket, saját dalokat adnak majd elő, történet mesélnek el és táncos előadást is láthatunk tőlük a színpadon.

Zenés-táncos produkciók a színpadon

Őket követi a Nyíregyházi Göllesz Viktor Szakiskola, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, akik közös énekléssel, gyermekek szavalatával, zongorajátékkal és pedagógus és gyermekek énekkarával várják az érdeklődőket.

Végül 17:15-től a Nyíregyházi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény várja még a látogatókat zenés és táncos produkcióikkal egészen 6 óráig.

Térzene teszi még meghittebbé az esti forgatagozást

A színpadi programsorozat után nem ér véget a szórakozás, hiszen térzenével folytatódik majd az est.

A részletes programtervvel minden nap jelentkezünk, így érdemes nyomon követni a részleteket honlapunkon. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

 

Szerző: Huzsvári Patrik

Kapcsolódó galéria

Adventi pillanatok 20191202